Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Oργή Μακέιν για την αγορά διαστημικών κινητήρων από τη «μαφία του Πούτιν»!

Οργισμένος δηλώνει ο αμερικανός ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν καθώς οι ΗΠΑενδεχομένως να χρειαστεί να δαπανήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια γιατην αγορά ρωσικών διαστημικών κινητήρων. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Beast, «ο γερουσιαστής θέλει να βάλει τέλος στην ανάγκη αγοράς και χρήσης ρωσικών κινητήρων για τις αμερικανικές διαστημικές αποστολές. Αν και κάποιοι συνάδελφοί του, ρεπουμπλικανοί, υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι τεχνικά αδύνατον προς το παρόν, ο Μακέιν επιμένει στην αντίθεσή του και δε θέλει ούτε να ακούσει τέτοια επιχειρήματα».
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της Daily Beast,ΑΝ ένα εγκριθεί το κονδύλι που έχει “παρεισφρήσει” στον ετήσιο προϋπολογισμό της χώρας, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρειαστεί να δαπανήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων για την αγορά ρωσικών διαστημικών κινητήρων. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ο γερουσιαστής Μακέιν, είναι «έξω φρενών» και κατηγορεί ακόμα και τους ρεπουμπλικάνους συναδέλφους του για την «χρηματοδότηση των φίλων του Πούτιν».
«Πώς μπορεί κάποιος να πιστέψει πως θέλουμε να διατηρήσουμε την εξάρτησή μας από τους ρωσικούς κινητήρες πυραύλων που συνδέονται με τη διεφθαρμένη μαφία του περιβάλλοντός του Βλαντίμιρ Πούτιν;» διερωτάται ο γερουσιαστής σε δηλώσεις του στο Daily Beast. Ο αρθρογράφος συμπληρώνει πάντως πως «η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει ακόμη βρεθεί τρόπος αντικατάστασης των ρωσικών διαστημικών κινητήρων - τουλάχιστον προς το παρόν».
http://gr.rbth.com/ Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)