Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ...ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τι είναι το «κόμμα του τσαγιού» που θέλει να 
εξαφανίσει τον Ομπάμα...και όχι μόνο....

 «America – More than a country»...
«ΗΠΑ, κάτι περισσότερο από μία χώρα»...
Το δημοφιλές πατριωτικό σύνθημα των συντηρητικών Αμερικανών.

Τι είναι το «κόμμα του τσαγιού» που θέλει να εξαφανίσει τον Ομπάμα και απειλεί με κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία

Σάρα Πέιλιν, πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας και υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ 
με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Γκλεν Μπεκ 
είπε στις 24/11/10:
«Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε στο πλευρό της συμμάχου μας, Βορείου Κορέας»!!!
Η Σάρα Πέιλιν, αυτοαποκαλούμενη και «μαμά αρκούδα», αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο γνωστό δημόσιο πρόσωπο του ιδιότυπου «κινήματος του τσαγιού» (tea party), μιας παράξενης ομάδας που προέρχεται από την καρδιά του σκότους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Κατά κάποιους Αμερικανούς πολιτικούς σχολιαστές, το κόμμα του τσαγιού δεν αποτελεί καν κίνημα, αλλά είναι ένα εργαλείο πίεσης προς κάθε κατεύθυνση και ένας μηχανισμός πολιτικού μάρκετινγκ των W.A.S.P, δηλαδή των λευκών Αγγλοσαξόνων προτεσταντών που ανέκαθεν αντιπροσώπευε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.
Το παράξενο είναι ότι οι κύριοι εκπρόσωποι του τσαγιού είναι λευκές γυναίκες, ενώ η πιο δεξιά τάση των Ρεπουμπλικάνων αποτελούνταν πάντα από λευκούς άντρες. Ένα άλλο παράδοξο είναι το ότι ενώ ομάδες όπως αυτή του τσαγιού υπήρχαν και στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά ήταν απομονωμένες σε δυσπρόσιτα μέρη, χωρίς πολλά πάρε δώσε με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και με περιορισμένη δημοτικότητα, αυτή η ομάδα ξεπερνά τα όρια των γνωστών «τρελών» και έχει απίστευτη δημοτικότητα σε σχέση με το τι θέσεις εκπροσωπεί.
• Oι χώρες της Μέσης Ανατολής κατοικούνται από δασύτριχους μουσουλμάνους βάρβαρους. Πρέπει να εισβάλουμε εκεί και να τους εκχριστιανίσουμε με το ζόρι. 
• Ο αυνανισμός αποτελεί μοιχεία στη χειρότερη μορφή της και βλάπτει σοβαρότατα την υγεία. -Κριστίν Ο' Ντόνελ.
• Ο βασικός μισθός δεν πρέπει να αυξηθεί, επ' ουδενί λόγο, ούτε ένα σεντς. Επίσης, πρέπει να καταργηθεί η κοινωνική ασφάλιση και οι κάθε είδους αποζημιώσεις στους εργαζόμενους. -Σάρον Ανγκλ.

• ΤοΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ είναι ένας τελείως άχρηστος θεσμός και πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν. -Σάρον Ανγκλ.

• Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα αβλαβές αέριο. -Μισέλ Μπάχμαν.

• Οι αμβλώσεις είναι καταδικαστέα αμαρτία ακόμα και για τις εγκυμοσύνες μετά από βιασμούς γιατί ο Θεός έχει ένα σχέδιο για όλους. -Σάρον Ανγκλ.

• Οι γυναίκες οφείλουν να υποτάσσονται γλυκά στους άντρες και να υποχωρούν πάντα σε κάθε διαφωνία του ζευγαριού. -Κριστίν Ο' Ντόνελ.

• Πρέπει να απαγορευθεί η κατάταξη γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις, γιατί με τη σκανδαλιστική παρουσία τους υπονομεύουν το αξιόμαχο του στρατεύματος. 
-Κριστίν Ο' Ντόνελ.

• Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αποτελεί το μακρύ χέρι του σατανά και την πηγή όλων των κακών. Υπόψη, ο σατανάς δεν είναι κόκκινος και είναι λάθος να τον απεικονίζουμε έτσι στις εικονογραφήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι μαύρος.
- Κέλι Άγιοτ.
Οι άνθρωποι του Tea Party πασπαλίζουν τις ομιλίες τους με μπόλικη «ελευθερία», αλλά δεν κάνουν τίποτα για να αντιταχθούν στα προγράμματα παρακολούθησης που παραβιάζουν τα δικαιώματα όλων των Αμερικανών. Είναι ένα κίνημα που λέει ότι υποστηρίζει τη ζωή στο θέμα των αμβλώσεων, το βέβαιο όμως είναι ότι υποστηρίζει τον θάνατο στο θέμα των εκτελέσεων ή της οπλοκατοχής. Τα βάζουν με την ισχύ του κράτους, αλλά όχι και με την παντοδυναμία των μεγάλων επιχειρήσεων.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)