Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πούτιν προς ΝΑΤΟ: "Πλησιάσατε επικίνδυνα κοντά στα σύνορα της χώρας"

Πριν από δύο ημέρες, ο Βλάντιμιρ Πόυτιν έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς το ΝΑΤΟ δια του εκπροσώπου του Ντμίτρι Πέσκωφ, τονίζοντας ότι θα αξιοποιήσει κάθε συνταγματικό δικαίωμα, συμπεριλαμβανομένης και της αίτησης χρήσης ένοπλης παρέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση είναι το ΝΑΤΟ.


Σήμερα πήγε ένα βήμα παραπέρα απειλώντας το ΝΑΤΟ μεΛΗΨΗ στρατιωτικών μέτρων.
"Η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει διευρύνει την παρουσία της επικίνδυνα στα σύνορα της Ρωσίας", δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. 
«Εμείς δεν κινούμαστε , κινείται όμως το ΝΑΤΟ πιο κοντά στα σύνορά μας, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών υποδομών. Το μόνο που πράττουμε είναι απλά να δίνουμε απάντηση στις απειλές που ανακύπτουν στην κατεύθυνση μας". "Και το κάνουμε σε ένα πολύ περιορισμένο πεδίο εφαρμογής και κλίμακα, «αλλά στην συνέχεια θα παρέχουμε μια "εγγυημένη" ασφάλεια στην Ρωσία "!!, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, σε μία καθαρή ευθεία απειλή πολεμικής εμπλοκής προς την ηγεσία του ΝΑΤΟ.
Έγινε γνωστό, από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι οι ΗΠΑ μετέφεραν στην Ευρώπη τρία στρατηγικά βομβαρδιστικά B-52.
Τα βομβαρδιστικά B-52 αποστάλθηκαν στην Ευρώπη για τρεις μήνες για εκπαίδευση. Θα λάβουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Βαλτική , η οποία πραγματοποιείται στο έδαφος των κρατών της Βαλτικής και της Πολωνίας, καθώς αυτά έχουν μετασταθμεύσει σε αεροδρόμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
ΠΗΓΗ:voicenews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)