Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαθημα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου.

α.) Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι Σιωνιστικές και είναι στα χέρια των Εβραίων ακόμη και οι Τράπεζες και οι κεντρικές Τράπεζες. Εμείς ώς Διοικητές Επιχειρήσεων να μήν το πείτε ποτέ αυτό 
και να είστε οι "ιππότες" τους ώστε να παίρνετε την πρo μήθειά σας!     
 β.) Η κρίση που θα ξεκινήσει το 2004 από την Αμερική με τα ακίνητα και με το χρηματιστήριο και βέβαια με τα Μακροοικονομικά μεγέθη και την αγορά ομολόγων θα εξαγχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο την ΕΕ. Τα χρέη των κρατών είναι επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς! Εσείς ώς "ιππότες τους" να το εκμεταλλευτείτε αυτό!
γ.) Ο χρυσός θα πάει στα 3.000$ η ουγγιά! Αλλά το Ευρώ και το Δολλάριο δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Εάν δουλεύεται σε εταιρεία επενδύσεων ή σε οργανισμό Αμοιβαίου Κεφαλαίου να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας σε χρυσό όλα!Οι εβραικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα μειώσουν την παραγωγή.

δ.) Το κράχ το μεγάλο από την Αμερική θα ξεσπάσει γύρω στο 2012 και εάν κάνω λάθος θα δώσω ένα διάστημα των πέντε ετών ακόμη! Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες!

ε.) Όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος και προπάντων το νερό θα αυξηθούν ραγδαία και θα είναι είδη πολυτελείας! Επειδή θα συμβεί αυτό θα απαγορεύσουν οι Εβραίοι άρχοντες του πλανήτη μας στους αγρότες να παράγουν προϊόντα φυτικά και ζωϊκά και θα το ποινηκοποιήσουν.

ζ.) Όλοι θα αποκτήσουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι και θα ελέγχεται ο εγκέφαλος το εάν επιδιώκει να γίνει ή τρομοκράτης για αυτούς ή εγκληματίας!

ζ.) Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα δημοκρατία αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια! Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία και θα επεμβένει ο στρατός από το ΝΑΤΟ που είναι παγκόσμιος μαζί βέβαια με τον στρατό του κάθε κράτους της γής για να υποτάξει κάθε επανάσταση! Θα καταργηθούν τελείως οι διαδηλώσεις!....

η.) Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!...

θ.) Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!.... Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους!

ε.) Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλημα χτύζεται ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχρηστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία!
Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές!

θ.) Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας και επίσης για την φορολογική σας κατάσταση ή το εάν χρωστάτε σε κάποιον και εάν είστε απατεώνες! Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από την νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα το καθορίσει αυτό το ΔΝΤ και θα έχει υποχείριό του την FED και την ΕΚΤ, BUBA και άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου! Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί!

Δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης. Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου. 2000-2001

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)