Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΈΞΑΡΣΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ:1,8 εκατομμύρια παιδιά, κυρίως κορίτσια, πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Το δουλεμπόριο και η πορνεία, παρά τους νόμους και τα μέτρα πολλών χωρών, δυστυχώς δεν έχει μειωθεί. Αντιθέτως σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Ηνωμένων Εθνών, της Unicef και του Διεθνούς Οργανισμού για την Εργασία, τα τελευταία 40 χρόνια πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι παιδιά, “βυθίστηκαν” στη πορνεία.


ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ SOS 1056
ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Σύμφωνα με τη Unicef 1 εκατομμύριο παιδιά πωλούνται στην Ασία με σκοπό την πορνεία. Από αυτά το 50% πωλούνται από γνωστό και φιλικό πρόσωπο, το 40% πωλούνται από τις οικογένειες τους και το 10% από λοιπούς συγγενείς. 
Ο αριθμός των παιδόφιλων τουριστών υπολογίζεται ότι αποτελεί το 1% του συνολικού αριθμού των ταξιδιωτών.
Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό ECPAT οι πελάτες κατηγοριοποιούνται ως εξής :
- Στους περιστασιακούς παιδόφιλους.
- Στους καθ’ έξιν παιδόφιλους, οι οποίοι σκοπίμως επισκέπτονται χώρες όπου η παιδική πορνεία είναι αυξημένη και τα παιδιά είναι φτηνά.
- Στους διεστραμμένους και βίαιους παιδόφιλους.
- Τέλος είναι μια κατηγορία τουριστών, οι οποίοι ,με την ευκαιρία της
επίσκεψής τους στις συγκεκριμένες χώρες, επιζητούν νέες εμπειρίες δίχως ηθικούς φραγμούς και με καθαρή συνείδηση.(!!!!!)
Οι περισσότεροι πελάτες προέρχονται από την Ιαπωνία, τις ΗΠ.Α., την Αυστραλία και την πολιτισμένη Ευρώπη ( όπως Αγγλία, Γερμανία ακόμα και Ελλάδα ). Το 57% ανήκουν στις ηλικίες 40-60 ετών.
Δημοσιογραφική έρευνα στη χώρα μας απέδειξε ότι 15.000 Έλληνες περίπου επισκέφθηκαν χώρες όπως η Ταϋλάνδη όπου είναι έντονη η παιδική πορνεία.
Από τη στιγμή που το παιδί εισέρχεται στον κόσμο της πορνείας, ο μέσος όρος ζωής του (σύμφωνα με στατιστικές ) είναι 8-10 χρόνια. Τα περισσότερα πεθαίνουν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) ή από τις βιαιοπραγίες και τα βασανιστήρια ή κάποια άλλα αυτοκτονούν.
Μιλάμε για μικρά παιδάκια, που δεν είναι ανεπτυγμένα οργανικά, δεν έχουν μεγαλώσει καν και ενώ θα έπρεπε να είναι στην αγκαλιά της μητέρας τους, γίνονται έρμαιο και παιχνίδι στα χέρια του κάθε διεστραμμένου που η ίδια η μητέρα έστειλε τις περισσότερες φορές.
Είναι τραγικόΑΝ αναλογιστούμε ότι τα παιδιά αυτά εργάζονται σε μαγαζιά “βιτρίνες” όπως είναι αίθουσες μασάζ ή μπαρ που τραγουδάνε καραόκε και τους δίνουν ναρκωτικές ουσίες ή ακόμα τα ποτίζουν μέχρι τελικής πτώσεως αλκοόλ και αυτό βέβαια να έχει σαν αποτέλεσμα να πεθαίνουν σε λίγα χρόνια και από κύρωση του ήπατος εκτός από τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε.
Είναι φρικτό να γίνεται παζάρι παιδιών και να πηγαίνουν οι παιδόφιλοι να τα διαλέγουν και να λένε “Όσο πιο μικρό τόσο καλύτερο”. Τα περισσότερα όταν θα τα ρωτήσεις το όνομα τους θα σου απαντήσουν Try on, δηλαδή δοκίμασέ με.


Αποσπασμα απο:http://dikaiomatapaidiou.wikispaces.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)