Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

6/4/2015
Την ώρα που η εργάτες των ορυχείων προσπαθούν να σώσουν το μεροκάματο τους,παίζουν πετροπόλεμο με τους κάτοικους που προσπαθούν να σώσουν την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους,ο υπουργός κάνει εκτιμήσεις,η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει,και ο Μπόμπολας αυξάνει τα κέρδη του....
Ελληνες εναντίων ελληνων,ο φτωχός ενάντια στον εξαθλιωμένο,
οι πέτρες άλλους θα έπρεπε να είχαν βάλει σημάδι.....

Νέα αναταραχή προκάλεσε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, καθώς με δηλώσεις του εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν δεν αλλάξει η διαχείριση της κατάστασης στις Σκουριές θα «θρηνήσουμε νεκρούς».
«Στις Σκουριές θα έχουμε νεκρούς, αν δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Είδα πώς έδρασε η αστυνομία, είδα όμως και άτομα με παραλλαγή να εκτοξεύουν μπουλόνια με σφεντόνες. Έχουμε 3.000 εργαζόμενους στα μεταλλεία και 500 κατοίκους με τη δική τους άποψη, οι οποίοι θα συγκρουστούν, αν δεν υπάρχει αστυνομία. Η δουλειά της αστυνομίας στις Σκουριές ήταν να μη σκοτωθούν μεταξύ τους οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές που βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση με κινδύνους ζωής», σημείωσε.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, αναφέρθηκε και στο θέμα των καταλήψεων και την επέμβαση των ΜΑΤ: «Είμαι γενικά κατά της επέμβασης των ΜΑΤ, όμως το επόμενό τους βήμα ποιο θα είναι; Να καταλάβουν την ΑΣΟΕΕ.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)