Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καραβιές λαθρομεταναστών κάθε μέρα σε Αθήνα-Πειραιά.


Εαν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,
με την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετώπισή το θέμα, 
ξεχάστε τα χριστός ανέστη  και τα κόκκινα αυγά .......................
Αλλάχ ακμπαρ θα φωνάζει όλοι η Ελλάδα...
Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες επιβιβάζονται καθημερινά στα πλοία της γραμμής και ξεχύνονται στον Πειραιά.
Περισσότεροι από 300 παράνομοι μετανάστες αποβιβάζονται -κατά μέσο όρο- καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά με τα πλοία της γραμμής. Πρόκειται για το νέο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την αθρόα εισροή μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου οι οποίοι, με βάση τις πολιτικές της νέας κυβέρνησης, λαμβάνουν αδιακρίτως άδεια παραμονής έξι μηνών, μπαίνουν από τα νησιά στα πλοία και ξεχύνονται στους δρόμους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των ατόμων που εισέρχονται κάθε μέρα παράνομα στην Ελλάδα από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα φτάνει τους 400, με αυξητικές μάλιστα τάσεις. Οπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με το θέμα, «αν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα, σύντομα ο αριθμός θα είναι τετραψήφιος».   
Με αυτούς τους ρυθμούς σύντομα ο Πειραιάς και κατ’ επέκταση η Αθήνα (Ομόνοια) θα κατακλυστεί από παράνομους μετανάστες που δεν έχουν ούτε στέγη, ούτε εργασία, ούτε φαγητό... Στο πρόβλημα αναφέρθηκε με σκληρά λόγια και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης επισημαίνοντας: «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους. Ερχονται τα πλοία από τα νησιά και αποβιβάζουν εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι κατευθύνονται στην Ομόνοια και στις πλατείες της πόλης»
Τις τελευταίες ημέρες τα πλοία των ακτοπλοϊκών γραμμών που ξεκινούν από τα ακριτικά νησιά της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Χίου και δένουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μεταφέρουν ένα νέο είδος ταξιδιώτη. Σε κάθε καράβι, μόλις ο καταπέλτης ανοίξει οι πρώτοι που βγαίνουν είναι δεκάδες μετανάστες από τις χώρες της Ασίας, όπως το Αφγανιστάν, η Συρία, το Πακιστάν, το Ιράκ και το Μπαγκλαντές. Ανθρωποι ταλαιπωρημένοι, αλλά αισιόδοξοι, κρατώντας στα χέρια το υπηρεσιακό σημείωμα της Αστυνομίας και έχοντας στις πλάτες ένα μαύρο σακίδιο παίρνουν τον δρόμο για την Ομόνοια.......
 πηγη:http://www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)