Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Λογος για την προδοτική κατά τα άλλα πράξη του πρώην υπουργού μεταρρύθμισης
Κυριακου Μητσοτακη,ο οποίος κατά τα γραφας των φυλλάδων έδωσε μαχαιριά στην 
πλάτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας το εξής μήνυμα:  

<<Οι εταίροι να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα>>




Δεν έχω καμιά διάθεση να γίνω υπερασπιστής της νέας κυβέρνησης,
η αθωότητα μου και η εμπιστοσύνη μου προς τους άρχοντες του τόπου
έχει χαθεί προ πολλού,και είμαι πλέον πολύ προσεκτικός με τους δήθεν
σωτήρες που κόπτονται τάχα για το καλό και την ευημερία του λαού...

Έτερον εκάτερον... Ο πρώην αβασάνιστος και ανεπάγγελτος υπουργός
της Ν.Δ. ξεπέρασε τα εσκαμμένα,δεν κράτησε ούτε καν τα προσχήματα.
Μίλησε το D.N.A  του φιδιού,μιας φωλιάς φιδιών  που τρεφουμε  χρόνια
και χρόνια στον κόρφο μας, μια φωλιά που δεν σταματά να παράγει αυγά,
αυγά που εκκολάπτονται τροφοδοτοντας την κοινωνία σταθερά κάθε γενιά 
με προδότες και δωσιλογους..Η Ιστορία τους μεγάλη...οσο και τα χαλια μας.



Οικογένεια Μητσοτάκη

Η ανάμιξη αυτής της οικογένειας με την πολιτική ξεκινάει από τον 19ο αιώνα,όταν η Κρήτη ήταν ακόμη υπόδουλη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.''Γενάρχης'' θεωρείται ο Κωστής Μητσοτάκης (1845-1898), ο οποίος ήταν ο αρχηγός του ''Κόμματος των Ξυπόλυτων'' καθώς και επ'αδελφή γαμπρός του Ελευθερίου Βενιζέλου,ο οποίος ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος το οποίο και μετονόμασε σε ''Κόμμα των Φιλελευθέρων''.

α)ο γιος του,Κυριάκος Μητσοτάκης (1883-1944),ήταν επί σειρά ετών βουλευτής Χανίων.Στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-1913,ηγούμενος σώματος Κρητών εθελοντών,πολέμησε στη Μακεδονία και την Ήπειρο.
β)Ο έτερος γιος του Κωστή και αδελφός του Κυριάκου,Αριστομένης  Μητσοτάκης (1884-1941),ήταν επίσης βουλευτής Χανίων ενώ διετέλεσε υπουργός Εθνικής Οικονομίας στην Κυβέρνηση Παπαναστασίου καθώς και αντιπρόεδρος της Βουλής.Από τους αρχηγούς του κινήματος του 1938 κατά της δικτατορίας Μεταξά στην Κρήτη.Πέθανε στην Κύπρο όπου είχε καταφύγει μετά την αποτυχία του κινήματος.
γ)Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (ο Επίτιμος):γιος του βουλευτή Κυριάκου,ανηψιός του υπουργού Αριστομένη,εγγονός του αρχηγού του ''Κόμματος των Ξυπόλυτων'' αλλά και ανηψιός του Ελευθερίου Βενιζέλου,γεννήθηκε το 1918 στα Χανιά και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1946.Το 1951 διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και το ίδιο έτος,αν και προσωρινά,ανέλαβε για πρώτη φορά κάποιο υπουργείο και συγκεκριμένα αυτό των Συγκοινωνιών και Δημοσιων Έργων.Επόμενος υπουργικός θώκος αυτός του Υπουγείου Οικονομικών στις κυβερνήσεις Παπανδρέου του 1963 και 1964.Επίσης διετέλεσε υπουργός Συντονισμού στις κυβερνήσεις Γ.Αθανασιάδη-Νόβα και Στεφανόπουλου το 1965.Την περίοδο 1990-1993 ανέλαβε τις τύχες της χώρας ως πρωθυπουργός. 
δ)Ντόρα Μπακογιάννη:η κόρη του Κωνσταντίνου,εγγονή του Κυριάκου Μητσοτάκη,ανηψιά του Αριστομένη,δισέγγονη του Κωστή,μακρινή συγγενής του Βενιζέλου αλλά και πρώην σύζυγος του δολοφονημένου από την 17Ν βουλευτή της Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη(το επίθετο του οποίου και φέρει),Ντόρα Μπακογιάννη,εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1989.Διετέλεσε αρχικά υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό,και πατέρα της,Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το 1992-1993 ανέλαβε  το Υπουργείο Πολιτισμού.Από το 2002 μέχρι το 2006 ήταν δήμαρχος Αθηναίων ενώ μέχρι και τις εκλογές του 2009 ήταν υπουργός Εξωτερικών.Στις 6 Μαΐου του 2010 και αφού προηγουμένως απέτυχε να εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ. διεγράφη απο το κόμμα για λόγους κομματικής πειθαρχίας.
ε)Κυριάκος Μητσοτάκης:ο αδελφός της Ντόρας,γιος του Κωνσταντίνου,εγγονός του Κυριάκου,ανηψιός του Αριστομένη,δισέγγονος του Κωστή και μακρινός συγγενής του Ελευθερίου Βενιζέλου,Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέγεται από το 2004 βουλευτής του Εθνικού Κοινοβουλίου στη Β' Αθηνών.











 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???

Στα δικαστήρια μια φτωχή οικογένεια που ζούσε μέσα σε σπηλιά γιατί ήταν... αυθαίρετη!!!!

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!!(Α...πα...πα...)